DemokratiAkademin i Falköping

falköping

Den 8 juni var DemokratiAkademins Anette Pettersson på besök i Falköpings kommun och träffade personal från  medborgarkontoret, kultur- och fritidsförvaltningen och informationsavdelningen, som har fått nya tankar och metoder för att klara sitt viktiga uppdrag att omsätta demokrati och mänskliga rättigheter i praktiken.

Några exempel från utvärderingarna av dagen:

”Vad jag tar med mig från dagen: 
– Att vi är demokratiambassadörer
– Att jag är ansiktet på kommunen jag jobbar i
– Att tänka positivt och leta lösningar
– Att samarbeta”

”En djupare analys av kommunens värdegrund och hur man kan översätta denna till just mitt arbete”

”Jag tar med mig att i framtiden kan allt förändras. Det är aldrig för sent för nytänk!”

Behövs det nytänk i din kommun? Se exempel på vad vi kan erbjuda kommuner här.

 

Speak Your Mind

*