Lös alla världens problem på Peace & Love!

peaceSka du på festival i sommar? Kanske ses vi! DemokratiAkademin kommer att hålla i två seminarier på Peace & Love i Borlänge den 2-4 juli. Bland annat kommer vi att visa den film som vi producerat på uppdrag av 2014 års demokratiutredning, och ge praktiska verktyg mot maktlöshet:

Vilket Sverige vill du ha? lördag 4 juli 16.00 – 17.00
DemokratiAkademin presenterar 2014 års Demokratiutredning. Vad är egentligen demokrati? Är vi nöjda med hur det fungerar i Sverige och i våra liv? Vilka utmaningar står vi framför i framtiden? Genom film, samtal på scenen och interaktiva workshops med deltagarna diskuterar vi demokratins framtid och skapar tillsammans ett viktigt budskap att lämna över till regeringen.

Med: Sofia Zackrisson & Sara Falkstad, DemokratiAkademin och Matilda Wärmark, 2014 års demokratiutredning/Kulturdepartementet

Lös alla världens problem! lördag 4 juli 18.30 – 19.30
Klimathot, krig och ett kallare Sverige. Känner du dig ibland uppgiven inför alla världens problem? Kommer någon att bo där jag bor om femtio år? Kommer mina barn ha en skola att gå i och en skog att leka i? I denna problemlösningsworkshop hittar vi kreativa lösningar på utmaningarna som ni ser i världen, i Sverige eller i ert bostadsområde. Med olika metoder reder vi ut begreppen och belyser orsak och verkan för att komma fram till små men praktiska steg att ta för att möta och motverka maktlösheten.

Med: Sofia Zackrisson & Sara Falkstad, DemokratiAkademin

Hela seminarieprogrammet för Peace & Love släpps inom kort! Håll koll på http://peaceandlove360.se/.

Speak Your Mind

*