Välkomna på Nätverksträff den 23:e mars!

Plats: Stockholm, lokal meddelas senare
Tid: torsdagen den 23 mars klockan 12-16
Anmälan: senast den 16 mars till info@demokratiakademin.se
Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch.

Varje år arrangerar vi en mötesplats för er som är med i nätverket; vår nätverksträff. För att komma på nätverksträffen behöver du inte ha varit med tidigare eller känna till vår verksamhet väl. Men din organisation behöver vara med i DemokratiAkademin då detta är vår interna nätverksträff.

Under nätverksträffen kommer vi att diskutera vad DemokratiAkademin kan bistå er med under året utifrån vårt uppdrag. Vilka behov har ni i era organisationer av nya metoder för demokrati och mänskliga rättigheter? Behöver ni processledningsstöd under året eller har ni kanske en idé på något som vi kan göra tillsammans i nätverket? Vi undersöker om vi kan hitta några samarbeten mellan våra organisationer på plats och diskuterar vad DemokratiAkademin ska fokusera på under året. Dessutom har vi med oss Anna Wigenmark som föreläser om de mänskliga rättigheternas framtid.


anna-natverkstraff-23-marsFinns det någon framtid för mänskliga rättigheter?

Anna Wigenmark, generalsekreterare och tidigare ordförande i Föreningen Ordfront föreläser under nätverksträffen om framtiden för mänskliga rättigheter. Anna är utbildad människorättsjurist och journalist med lång erfarenhet av att jobba med frågor som rör mänskliga rättigheter och demokrati. Vass debattör och en viktig röst inom civilsamhället.

Speak Your Mind

*